خواص چای و عناب - An Overview
خواص چای و عناب - An Overview
Blog Article
رامنوز و سوربیتول نیز به مقدار کم در این میوه موجود است. به طور کلی هرچه این میوه دیرتر برداشت شود، قند کلی موجود در آن افزایش مییابد.
شما فقط با میوه خیلی کوچک گردی روبه رو هستید که یا روی درختچهها رشد میکنند یا به صورت درخت دیده میشود. خواص عناب درواقع در همین ابعاد کوچک سرخ رنگ، پنهان شده است.
مطالعه دیگری که در ایران انجام شد، توانایی عصاره عناب را در مهار گسترش ردههای سلولی تومور سرطانی به ویژه سرطان خون نشان داد.
ویتامین ث از آنتیاکسیدانهای مهمی است رادیکالهای آزاد مضر را از بدن انسان میزداید و نیز به بهبود زخمها و بازسازی بافتهای پیوندی مجروح کمک میکند.
خواص جوشانده عناب خشک برای قلب نیز زیاد است. این میوه کلسترول شما را کاسته و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
میوه عناب میتواند به مبارزه با عفونتها کمک کند زیرا سرشار از فیتوکمیکالهای تقویت کننده سیستم ایمنی است.
خرمای چینی یا عناب نوعی میوهی پرخاصیت است که به صورت تازه و خشک شده مصرف میشود. در حالی که عناب تازه به دلیل خواص سلامتیبخش خود بسیار محبوب است، میوه خشک درخت عناب نیز میتواند به همان اندازه مفید باشد با این تفاوت که خشک کردنش، زمان نگهداری آن را افزایش میدهد.
◄ توصیه میشود برای مصرف مکمل عناب از اندازههای کم، شروع و در فواصل مشخص مقدار را بیشتر کنید.
خوردن عصاره عناب باعث میشود تا هورمونهای بدن شما تنظیم گردند که میتواند به کاهش اظطراب و استرسها کمک بسیاری کند و بسیاری آنها را رفع نماید.
طبق مهمترین خواص عناب خشک شواهد تجربی، مصرف مقادیر زیاد عناب ممکن است در موارد نادری باعث خواب آلودگی، اسهال، کاهش اشتها، یبوست، نفخ و بی حالی شود. از این رو قبل از مصرف عناب با پزشک خود مشورت کنید.
رنگ عناب تازه باید سبز روشن و خود میوه باید سفت باشد. رنگ عناب خشک قرمز مایل به قهوهای است و مانند خرمای خشک پوسته چروکیدهای دارد.
این خاصیت عناب بسیار مهم و قابل توجه است، زیرا به طور مستقیم با سلامتی سر و کار دارد و میتواند آن را بهبود دهد.
به دلیل اینکه از خواص عناب برای کبد کاهش آنزیمهای کبدی در خون است، بنابراین زمانی که میخواهید آزمایش آنزیمهای کبدی را انجام دهید، بهتر است مصرف عناب را به مدت چند روز قطع نمایید تا جواب آزمایش شما دقیقتر باشد.
میوه عناب که دارای خواص دارویی بسیار زیادی است، در ابتدا سبز و گرد بوده و پس از رسیدن به رنگ قرمز درآمده، زیتونی شکل و چروک میشوند.